Mededelingen

Allen hartelijk bedankt voor de prompte response op onze oproep voor logement voor deze vijfkoppige filmploeg. Tenslotte konden we de volledige ploeg onderbrengen onder één gastvrij dak namelijk bij onze leden Miepol en Dirk. Als bedankje wil de filmploeg iets terugdoen. (Zie bij 'che cosa faremo')

GEZOCHT LOGEMENT VOOR FILMPLOEG

OZ film www.ozfilm.it -een onafhankelijke filmproductiemaatschappij opgericht in Bari in 2002- rekent op onze medewerking voor de realisatie van een docufictionfilm Nicola - The True Life of Santa Claus waarvoor in recente jaren reeds veel is gedraaid in Italië, Nederland enz. Kijk naar de trailers https://vimeo.com/14042780 en https://vimeo.com/24336019. Om hun film te vervolledigen met Vlaamse en Belgische aspecten van het Sinterklaasfeest wil een team van 5 (vijf) personen -mannen tussen 30 en 40- naar Sint-Niklaas komen van 22 tot 27 november e.k.

We onderzoeken of we het team kunnen logeren op adressen in Sint-Niklaas, liefst van al in het kerngebied m.a.w. het oude Sint-Niklaas. In de formule B&B van 22 tot 27 november e.k. (Voor de andere maaltijden behalve het ontbijt zullen ze rechtstreeks zelf instaan. Er is nog geen beslissing gevallen omtrent de manier waarop het team zich zal verplaatsen tussen de opnamesets.)

Op dag 26 of 27, aan het einde van de opnames, wordt overwogen als bedanking een projectie te organiseren van hun film Varichina https://it.wikipedia.org/wiki/Varichina_-_La_vera_storia_della_finta_vita_di_Lorenzo_De_Santis) te organiseren voor al wie heeft bijgedragen tot deze ‘expeditie’. Zodra de Nicolaasproductie klaar is, zal worden geprobeerd in Sint-Niklaas een feest te organiseren met fondsen van Puglia Promozione - de Regionale Toeristische Dienst. Op dat feest zullen de Anfiteatro-gastfamilies zeker worden uitgenodigd.

Beste leden, reageer zo snel mogelijk a.u.b. en stuur een mailtje naar secretariaat @anfiteatro.be.