Volg ons op Facebook
Anfiteatro lid Bart Tordeurs bouwde een
blog met zelf uitgewerkte wandelingen in Rome.
Een rijke bron van inspiratie voor ieder die graag in Rome op stap gaat. Dit alles op basis van Barts' jarenlange ervaring in de eeuwige stad.
Hier vind je de Bart's blog
Leden van Anfiteatro krijgen voordeel/kortingen bij volgende sympathisanten:
Boekhandel 't Oneindige verhaal'
een korting van 10 % op alle aankopen
Casa dell'Alba in Montelparo Le Marche!
een korting van 10 % bij een verblijf in het historisch klooster van Montelparo
Purapassione
5% korting op alle aankopen
(niet cumuleerbaar met andere promoties en acties)
www.purapassione.be info@purapassione.be
Reistip van Daniëlle: in België
Reistips van Achille: Op weg naar Italië
Toeristische websites per regio, stad +diverse
Andere Italiëliefhebbers actief in Vlaanderen
Biscotti Nadia
Intussen wereldberoemd in Sint-Niklaas onder de naam 'Biscotti Anfiteatro'. Marleen Cole kreeg echter het recept van Nadia, een vrouw uit Lucca.
-150 gr witte kristalsuiker
-200 gr gezouten hoeveboter
-350 gr zelfrijzende bloem
-2 eieren
-2 zakjes vanillesuiker
-cornflakes
of eventueel geroosterde amandelschilfers
Suiker, vanillesuiker en eieren opkloppen tot witte satijn
Boter op kamertemperatuur toevoegen
Bloem zeven en toevoegen
Goed mengen met houten of plastic lepel
Bolletjes vormen, ongeveer een grote knikker
door cornflakes rollen
Suggestie : eventueel kan je ook toevoegen
enkele druppels amandelextract
enkele eetlepels geroosterde pijnappelpitten
of rozijntjes
Op bakplaat in een voorverwarmde oven (150°) bakken gedurende 15 minuten
Smakelijk !
Je kan deze koekjes dompelen in een glaasje VIN SANTO Genieten maar